03.12.2016

Isopyöräiset tasapainoskootterit nyt -60€! Viime vuonna varastot myytiin loppuun jo pari viikkoa ennen joulua kovan kysynnän vuoksi. Toivomme tietenkin, että kaikille riittää tuotteita, mutta varmista saatavuus hankkimalla lahjat pukinkonttiin ajoissa! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

05.09.2016

Scoodeck ja Ollu yhdistyivät = Markkinoiden paras valikoima tasapainoskoottereita edullisin hinnoin

Scoodeck ja Ollu ovat yhdistäneet voimansa, jotta kuluttajat löytävät yhä laajenevan sähkökäyttöisten kulkuneuvojen valikoiman yhdestä osoitteesta. Scoodeck on aikaisemmin tuonut oman tuotemerkin alla tasapainoskoottereita markkinoille ja se on toiminut yhteistyössä suoraan valmistajien kanssa. Se on ollut ehdottomasti alansa pioneeri Suomessa ja saanut kiitosta laadukkaista tasapainoskoottereistaan. Scoodeckilla panostettiin juuri laatuun, joka näkyy kuluttajien luottamuksena heidän tuotteihinsa. Scoodeckilla on erinomaista osaamista niin tuotteiden kuin markkinoinnin suhteen, joka nyt liitetään Ollun aikaisempaan laaja-alaiseen kokemukseen ja osaamiseen sähkökäyttöisien kulkuneuvojen parissa. Tämän yhdistymisen myötä uskallamme sanoa, että Ollun katon alta löytyvät paras osaaminen, parhaat tuotteet ja laajin valikoima tuotteita edullisemmin kuin mistään muualta Suomessa.  

Scoodeckin tuotemerkin alla ei toistaiseksi tuoda erikseen omia tasapainoskoottereita myyntiin, vaan pyrimme kehittämään jatkossa Ollun valikoimia mahdollisimman paljon. Tämä tarkoittaa kaikille asiakkaillemme entistä parempia tuotteita useammassa tuotekategoriassa. Vain tällä tavalla uskomme, että kuukausittain huimia kehitysaskelia ottavalla alalla, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossakin vain parasta.

scoodeck ja ollu yhdistyivät