Yritys

Ollu.fi verkkokauppa on Ollu Oy:n omistuksessa, joka taas on 100 prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa. Y

Ensimmäisenä Suomessa

Olemme alamme edelläkävijä. Tuomme aina ensimmäisenä parhaat tuotteet ja uutuudet Suomen markkinoille. Ollu Oy toi esimerkiksi ensimmäisenä Suomeen tasapainoskootterit ja ovat näin olleet mullistamassa suomalaisten tapaa liikkua. Tasapainoskootterin lanseeraus sai poikkeuksellisen paljon huomiota ympäri maata. 

Miksi valita Ollu.fi?

Tähän löytyy mielestämme lukuisia eri syitä. Kiinnittämättä huomiota toisten heikkouksiin, uskomme pärjäävämme omilla vahvuuksillamme.

Laatu ja parhaat tuotteet

Alusta asti meille on ollut selvää, että tuomme parhaat mahdolliset tuotteet markkinoille. Emme tyydy koskaan tämän hetkiseen tilanteeseen, vaan pyrimme aina tuomaan parempia ja laadukkaimpia tuotteita. Työskentelemme suoraan valmistajien kanssa yhteistyössä ja kehitämme jatkuvasti omaa tuoterepertuaariamme vahvemmaksi.

Laajin valikoima

Me näemme, että maailma muuttuu ja ekologisille sähkökäyttöisille ajoneuvoille tulee olemaan jatkossa yhä enemmän kysyntää. Me haluamme vastata tähän kysyntään ja tarjota mahdollisimman laajan valikoiman laadukkaita tuotteita asiakkaillemme.

Kilpailukykyinen hinta

Emme pääsääntöisesti osta tuotteitamme välikäsiltä, vaan työskentelemme suoraan valmistajien ja tehtaiden kanssa. Tämän ja verkkokauppaan keskittyneen myyntimme vuoksi pystymme tuomaan laadukkaita tuotteita edullisemmin kuin yksikään toinen toimija. Emme pyri tekemään nopeita voittoja ”ylihinnoittelulla”, vaan haluamme, että jokaisella on mahdollisuus hankkia itselleen laadukas sähkökäyttöinen kulkuneuvo ja pyrimme näin rakentamaan asiakkaidemme kanssa pitkäaikaisia suhteita.

Asiakaspalvelu

Asiakas on meidän pomomme ja kumppanimme. Seuraamme jatkuvasti asiakaspalvelun laatua ja kehitämme toimintaamme joustavammaksi ja ennen kaikkea asiakaslähtöisemmäksi. Toimiva asiakaspalvelu on osa asiakkaan meiltä ostamaa palvelua ja tuotetta. Asiakaspalvelumme perustuu haluun kuunnella ja kykyyn joustaa.

Huolto

Näemme, että huolto on osa asiakaspalveluamme. Tulevaisuudessa akkujen, renkaiden ja muiden osien vaihtaminen ja tuotteiden huoltaminen tulevat kasvamaan. Me tulemme olemaan tällöin paikalla ja takaamme, että saat meiltä parasta mahdollista palvelua. Hoidamme itse tuotteidemme takuuasiat, jonka vuoksi sinun ei tarvitse odotella ikuisuutta saadaksesi tuotteesi takaisin.