Toimitushinta

Tasapainoskootterien ja yksipyöräisten kulkuneuvojen toimitus Suomeen sekä Viroon on ilmaista.

Takuuehdot
Takuu laitteille on EU lain mukaisesti. Tuottajan takuu laitteille on 1 vuotta ja akulle 6 kuukautta.

Tilaaminen
Valitse tuote ja laita se ostokoriin. Jos tuote tai tuotteet ovat ostoskorissa, sen jälkeen täytä sarakkeet ja maksa ostokset verkkopankissa. Ostoksista maksettua lähtevät tuotteet varastolta ja on muutaman päivän kuluessa noudettavissa postista. On myös mahdollista noutaa tuotteet varastolta – silloin pitäisi laittaa siitä viestiä kommentit kenttään.

 Viallisen tuotteen palautus
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika on 14 päivää tuotteen noudosta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse osoitteesta info@ollu.fi, tai puhelimitse numerosta +358 40 7757366.

Palautusoikeudet
Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi voit palauttaa tuotteen ja saada siitä maksamasi hinnan takaisin. Kotona voit tutustua tuotteeseen samalla tavalla kuin voisit tehdä sitä tavallisessa myymälässä. Voit siis sovittaa ja tutkia mutta et repiä pakkauksia tai ottaa tuotetta käyttöön. Tarkistuksen jälkeen laite on oltava samassa kunnossa, kuin se oli ennen avaamista (jos laitteella on suojakalvo, se pitää olla irrottamaton). Tuotepakkaus tulee avata yleistä varovaisuutta noudattaen.  Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää myyntikelpoinen. Tuotteen palautuskulut käsittelemme jokaisen tilauksen yhteydessä erikseen ja tarkastamme että palauttamasi tuote on myyntikelpoinen.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto sekä mahdolliset vauriot.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postiin. Ota myös yhteyttä kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.